Wie is ROOD

Rood Advies is het bedrijf van Hayley Anne van Ulzen. Even voorstellen: "In de zomer van 2010 ben ik van start gegaan met Rood Advies, mijn adviesbureau voor totaalinrichting van bedrijven."

Ervaring

Een logische stap, want door mijn jarenlange ervaring in commerciële functies bij verschillende organisaties, heb ik veel inzicht gekregen in bedrijfsprocessen. In mijn laatste baan als projectadviseur bij een bureau voor kantoorinrichting heb ik de markt van projectinrichters goed leren kennen. Ik weet wat er leeft en mijn brede ervaring komt mij nu goed van pas.

Betrokken

Daarnaast voel ik me betrokken bij mijn relaties en houd ik graag regelmatig contact. Ik verdiep me in hun bedrijfssituatie om in te kunnen springen met adviezen. Zo krijgen ze een beeld van mijn aanpak en vertrouwen ze op mijn expertise. Vaak gaat het niet om zomaar wat nieuwe meubelen, een herinrichting kan onderdeel zijn van een cultuuromslag, zoals bij 'Het Nieuwe Werken'. Dat realiseer je niet in een paar maanden, daar kunnen soms jaren overheen gaan.

One-stop service

Een bedrijfsverhuizing of -verbouwing is een complex project. Er moet rekening gehouden worden met zoveel zaken, zoals de planning en budget, maar ook Arbo- en milieuregels. Ik kan mijn opdrachtgever veel zorg uit handen nemen. Het liefst word ik betrokken bij het gehele proces, maar ook een klein project behandel ik met evenveel aandacht.

Meer weten? Ga naar Projecten

Vakkennis

Voor mij is het belangrijk om de nieuwste trends in productontwikkelingen te volgen. Om up-to-date te blijven ga ik regelmatig naar vakbeurzen en architectenbijeenkomsten. Alleen het beste is goed genoeg voor mijn klant en dat tegen de scherpste prijs. "Alle aspecten moeten 100% in orde zijn: prijs, kwaliteit, levertijden, service, en misschien wel het belangrijkste, je afspraken nakomen!"


Neem direct contact op!