NBA

Ontvangst, flexibele ruimte en Agile werken.

De lange vertrouwde relatie die ik heb met deze klant heeft wederom mogen resulteren in dit prachtige project. De grote ontvangstruimte/receptie had z’n lange mooie gewaardeerde tijd wel gehad.

Bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie worden accountants opgeleid en geregistreerd. In dezelfde ruimte naast de ontvangt wordt maandelijks de diploma uitreiking georganiseerd. De ontvangstruimte heeft voor NBA daardoor verscheidene taken. Er komen veel mensen over de vloer.

NBA wil meer de hospitality functie vanuit de receptie en ontvangst. Maar ook het korte overleg met collega’s van de bovenliggende etages, en ook met extern bezoek een fijne plek hebben, even de krant lezen aan de bar met een kop koffie. En belangrijk, NBA wil graag een scrumruimte om Agile te werken.

Dit waren de factoren waar we voor de algehele ruimte een mooi ontwerp mochten neerleggen. Rekening houdende met hergebruik van bepaalde onderdelen, hebben we met elkaar en de architect een prachtig plan neer mogen leggen. Deze afbeeldingen laten zien hoe prachtig dit plan nu is geworden.

De klant is enorm blij met het resultaat. En dat is het belangrijkste voor mij!


Neem direct contact op!