De Bibliotheek Heemstede

Op dezelfde locatie waar het bibliotheekgebouw al stond in Heemstede, met een totale verbouwing van het pand zelf, hebben we het interieur in samenwerking met Gemeente Heemstede en de architect uitgevoerd. Zowel maatwerk kasten als vast meubilair hebben we tot in de puntjes uitgezocht en toegepast.

In dit prachtige pand in hartje Heemstede aan Plein 1 zijn de verschillende openbare ruimtes over 3 etages verdeeld. Waaronder verschillende samenkomst ruimtes waar de senioren van Heemstede met elkaar een kopje koffie kunnen drinken. Maar ook worden hier kleine evenementen georganiseerd.

De jongste Heemstedenaren hebben een eigen gedeelte waar wordt voorgelezen en voor deze groepjes het een en ander wordt georganiseerd.

In deze bibliotheek wordt gestudeerd, gewerkt, gelezen en bij elkaar gekomen door iedereen die maar wil. Gezellige "huiskamersferen" zijn toegepast in de verschillende ruimtes. Er zijn aparte ruimtes die kunnen worden ingezet voor trainingen en vergaderingen. Deze ruimtes zijn ook te huren door externe partijen.

Prachtige kleurcombinaties en gebruik van verschillende materialen in het interieur maken deze bibliotheek tot een geweldige locatie voor alle Heemstedenaren.

Ontwerp van KPG Architecten
Fotografie Remco Productions


Neem direct contact op!