Projectmanagement

Heeft uw projectbureau voor korte of langere tijd behoefte aan extra facilitaire expertise voor een complex project? Ook daarvoor kunt u Rood Advies inschakelen.
Of het nu gaat om een totale inrichting of reorganisatie van afdelingen, ondersteuning bij het hele facility management of een deel daarvan, Rood Advies stapt in in elke fase van het traject, precies zoals u dat wenst.

Maatwerk
De werkomgeving moet passen bij medewerkers en hun werk. Om deze te optimaliseren werken wij samen met binnenhuisarchitecten, interieurbouwers, fabrikanten en leveranciers bij projecten, zoals:

  • begeleiding bij een bedrijfsverhuizing,
  • organisatie van een verbouwing,
  • uitvoeren van een nieuwe (kantoor)inrichting,
  • reorganisatie van afdelingen,
  • advies voor een uitvoering ‘op maat’.

Wij ontzorgen niet alleen u als opdrachtgever, maar ook uw klant. Een ander voordeel is dat u één vaste contactpersoon hebt, dat betekent korte lijnen en snelle, effectieve communicatie. Rood Advies begeleidt het inrichtingsproces en is daarbij de schakel tussen alle betrokken partijen.

Facility Consultancy
Soms heeft uw facilitaire afdeling in uw organisatie behoefte aan extra ondersteuning. Wij werken graag samen met deze medewerkers om een optimaal rendement van uw facilitaire organisatie te realiseren. Met onze specialistische kennis doen we vooraf gedegen onderzoek, adviseren waar nodig en begeleiden hen ook bij de uitvoering van het totale proces.

Meer weten? Ga naar Wat doet Rood


Neem direct contact op!