2012   Bedrijfsrestaurant als flexruimte

Samen met gerenommeerd architectenkantoor te Amsterdam een prachtige combinatiefunctie voor een bedrijfsrestaurant bij een advocatenkantoor toegepast.

Een prachtige innovatieve ruimte is het huidige bedrijfsrestaurant van de hand van de architect geworden in opdracht van een advocatenkantoor te Amsterdam. In samenwerking met deze architect heb ik het loungegedeelte voorgesteld. Dit idee werd enthousiast ontvangen door klant en architect. Voorgestelde kleuren werden door architect verder doorgevoerd in de loungezits Na oplevering kunnen ruim 150 medewerkers genieten van een heerlijke vers bereide lunch aan tafeltjes maar ook in de muurbanken, de bar en de verschillende loungebanken . Daarnaast kan deze prachtige ruimte gebruikt worden voor presentaties, interne bijeenkomsten, maar ook om even wat te werken met tablet of laptop. In het loungegedeelte kan tevens informeel vergaderd worden.

Hier en daar moet het geheel nog worden aangekleed met armaturen en gordijnen. De uiteindelijke afbeeldingen zijn over een poosje te zien op mijn gerealiseerde projectenpagina.


Neem direct contact op!