2019   Restyling en verbouwing receptie/entree/ontvangstgedeelte/scrumruimte

Deze klant en ik gaan al een hele poos terug. Vanuit deze vertrouwde relatie ontstaat o.a. dit prachtige project. Een totale refresh/verbouwing voor de totale ontvangst op de Begane grond in de breedste zin des woords.

Vraag van de klant: "wij willen graag meer die toegankelijkheid creëren, het idee dat de receptiemedewerkers meer een hospitality functie gaan krijgen. Extra taken erbij voor hen om die ontvangst meer welkom te laten zijn."

Daarnaast 'bewoont' de klant een prachtig architectonisch gebouw met een hele mooie binnentuin met waterpartijen.

Deze binnentuin wilde ik juist meer op de voorgrond laten komen, dit is duidelijk te zien in dit nieuwe voorstel. De circulaire gedachte speelt ook een belangrijke rol in dit project, uiteraard wordt dit ook meegenomen.

De totale ontvangstruimte waarin de nieuwe ronde receptiebalie zich gaat bevinden, wordt volledig gerestyled.

De ruimte gaat daardoor een multifunctioneler karakter krijgen. Denk aan een mooi koffiepunt als hart van de gehele ruimte. De mensen kunnen hier plaatsnemen om te wachten op hun afspraak, de krant lezen, met laptop even werken, een belletje doen in één van de akoestische oorstoelen met uitzicht op de binnentuin. Een kort overleg tussen collega's, enzovoort.

En dit alles gehuld in een mooi open en huiselijke sfeer.

Daarnaast organiseert klant maandelijkse events voor hun leden waar deze ruimte geweldig voor gaat worden.

In dezelfde ruimte wordt een nieuwe projectruimte gecreëerd, genoemd zoals de nieuwetijdse term is, de 'scrumruimte'.

En dan bij de vergaderzalen op de begane grond wordt de mooie open ruimte gerestyled met dezelfde flexibele functionaliteit zoals hierboven besproken maar dan op kleinere schaal. Wederom met prachtig uitzicht op de tuin.

Ik werk graag samen op dit mooie project met interieurarchitecten Two Work, deze tekeningen/ontwerp zijn dan ook van hun hand.

Realisatie medio eind 2019 / begin 2020.


Neem direct contact op!