Zit/sta bureau

We zitten teveel en te lang achter elkaar. En dat is heel erg ongezond laten steeds meer studies zien. Maar wat kunnen we er eigenlijk aan doen? Nou, gelukkig genoeg. Ergonomisch zitten bijvoorbeeld, en dat dan flink aanvullen met simpelweg meer bewegen en meer het zitten af te wisselen met staan.

Staand werken en vergaderen
Naast een simpele oplossing als een wandeling tijdens de lunch te maken, kan men ook staand werken en staand vergaderen. Vooral staand werken is een flinke doorbraak van het veel te lang zittend werk verrichten. Een zit/sta bureau is daarbij dé tool om dit te bereiken.

Een zit/sta bureau heeft een elektrisch verstelbaar frame, dat snel en eenvoudig van zit- naar sta-stand versteld kan worden. Een goed zit/sta bureau onderscheidt zich van de rest door een laag geluidsniveau, hoge snelheid en groot draagvermogen. De absolute top bureaus beschikken over Deense LINAK technologie.

Zit/sta en design hand in hand
Qua vormgeving lijken de meeste zit/sta bureaus op klassieke bureaus, maar de bureaus van diverse Scandinavisch topmerken zijn uitstekend geschikt voor mensen die wat anders qua design willen. De eigenzinnige ontwerpen zijn stuk voor stuk volwaardige zit/sta werkplekken, maar dan net wat anders. Ergonomisch hoeft al lang niet meer synoniem te zijn met saaie designs.

Elektrisch verstelbaar bureaus in vele soorten en maten

Er bestaan niet veel slinger-verstelbare zit/sta bureaus, maar dit exemplaar is wel heel erg mooi om te zien, een echt designobject!

Een erg chique zit/sta bureau op een stijlvolle zuil, geheel elektrisch verstelbaar van zit- naar sta-hoogte. Ergonomie kan ook elegant zijn!

Een zeer eigenzinnig design van een zit/sta frame. De schuine poten geven deze werkplek een geheel eigen karakter, sterk ontwerp!

Zit/sta werken is dé oplossing tegen teveel zitten en gelukkig begint dat steeds meer binnen organisaties door te dringen. Sta op!

Ook duo-werkplekken kunnen met zit/sta functionaliteit uitgevoerd worden. Van een minimalistisch H-frame tot complete opstelling met wangen, kabelgoten en tussenwanden.

Maatwerk zit/sta oplossingen in alle maten en vormen zijn altijd een optie. Zeker voor in de zorg en het onderwijs zijn veel innovatieve constructies mogelijk

Rood Advies © 2018 | NU Concepts