Zit/sta bureau

We zitten teveel en te lang achter elkaar. En dat is heel erg ongezond laten steeds meer studies zien. Maar wat kunnen we er eigenlijk aan doen? Nou, gelukkig genoeg. Ergonomisch zitten bijvoorbeeld, en dat dan flink aanvullen met simpelweg meer bewegen en meer het zitten af te wisselen met staan.

Staand werken en vergaderen
Naast een simpele oplossing als een wandeling tijdens de lunch te maken, kan men ook staand werken en staand vergaderen. Vooral staand werken is een flinke doorbraak van het veel te lang zittend werk verrichten. Een zit/sta bureau is daarbij dé tool om dit te bereiken.

Een zit/sta bureau heeft een elektrisch verstelbaar frame, dat snel en eenvoudig van zit- naar sta-stand versteld kan worden. Een goed zit/sta bureau onderscheidt zich van de rest door een laag geluidsniveau, hoge snelheid en groot draagvermogen. De absolute top bureaus beschikken over Deense LINAK technologie.

Zit/sta en design hand in hand
Qua vormgeving lijken de meeste zit/sta bureaus op klassieke bureaus, maar de bureaus van diverse Scandinavisch topmerken zijn uitstekend geschikt voor mensen die wat anders qua design willen. De eigenzinnige ontwerpen zijn stuk voor stuk volwaardige zit/sta werkplekken, maar dan net wat anders. Ergonomisch hoeft al lang niet meer synoniem te zijn met saaie designs.


Neem direct contact op!